Paintball

Sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára egyaránt. Remek fő- vagy háttérprogramként szolgálnak a legkülönbözőbb vállalati alkalmak, csapatépítésről, családi napról, születésnapi partik, legénybúcsúk és más rendezvényre is. A különböző játékstílusok lehetővé teszik, hogy mindenki megmutathassa képességeit a stratégától az utolsó emberig folyó harcig. Kiegészítő szolgáltatásaink egész napossá teheti a színvonalas szórakozási lehetőséget: - lovaglás, röplabdázás, horgászat, bográcsozás, népi játékok, állatsimogató, focizás és sok más lehetőség igény szerint. Lovas tanyánkon büfé üzemel. Pályánk airsoft-ra is alkalmas.

 

Áraink:

- a paintball pálya és a felszerelés bérlése 2500 Ft/Fő  

- a festék lőszer 12Ft/db

Akció: 8fő felett a szervezőnek elengedjük a pályadíjat.

 

2500 m2 pályánk folyamatosan fejlődik és bővül. Különböző fedezékek biztosítják  védelmedet a golyók elöl: abroncsok, faajtók, labirintus, vizesárok, farönkök … Öltözék: feltétlenül legyen kényelmes, könnyen tudj benne mozogni. A cipőd tartsa a bokád, mert itt nem aszfalton folyik a harc.

A harc előtt, ahogy megkapjátok a felszerelést, elmagyarázzuk annak használatát, és körbevezetünk a pályán.

A játékmester mindvégig figyelemmel kíséri a játékot. Bármilyen probléma, kérdés felmerül a játék közben, hozzá lehet fordulni.

A különböző játékmódok közül, amiket a játékmester a helyszínen ismertet, vagy amiket ti magatok találtok ki, hoztok magatokkal, tetszés szerint választhattok.

 

A paintball játék

Számos játékvariáció létezik, melyek közül a legalapvetőbb a következő: A két csapat a paintball pálya két ellenkező pontján áll fel, majd hangjelzésre elindulnak, hogy megpróbálják kiejteni az ellenfél játékosait. A győztes az a csapat lesz, amelynek játékosai előbb járnak sikerrel ezen a téren, vagy a forduló végén több játékosa marad fent a küzdőtéren.
Az alapváltozat variálható zászlóra, területvédelemre, épületvédelemre, a csapat egy tagjának védelmére koncentrálva, illetve egyéb fantáziadús módokon.

Érvényes találati felület
Deréktól fölfelé a törzs és a fej teljes területe ilyen felületnek számít. A vállak szélétől a karokat, a deréktól lefelé lévő területet, valamint a paintball puskát ért festékgolyó nem számít találatnak.
Akit az érvényes felületen eltalálnak, annak hangos kiáltással (kiestem, eltaláltak) tudatnia kell mindenkivel, hogy számára befejeződött a játék. Ezzel együtt fel kell emelnie paintball puskáját a feje fölé, és a lehető legrövidebb úton el kell hagynia a játékteret.
A kiesett játékosnak jelentkeznie kell a játékvezetőknél felszerelése ellenőrzése, és a következő játékra való felkészítése céljából.

A játékvezetők, segítők
Ők ügyelnek a küzdelem tisztaságára, a szabályok betartatására. A játék gördülékenysége érdekében fontos szavuk tiszteletben tartása, elfogadása.
Feladataik közé tartozik a meghibásodott fegyverek azonnali cseréje, javítása, tisztítása, illetve a festékgolyók pótlása is.

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

      A maszk használata
A legfontosabb, és testi épségünk szempontjából minden körülmények között betartandó biztonsági szabály a maszk állandó viselete. A maszkot levenni a játék eleje és vége közötti időszak teljes tartama alatt TILOS! (Minden játék hosszú hangjelzésre indul, a végét pedig szaggatott hang jelzi.)
A kiesett játékos a paintball pálya hátárán kívül, a játékvezetők mellett veheti le a maszkját, ahol már nem érheti találat.

     A paintball puska rendeltetésszerű használata
A fegyver csövének a játéktéren kívül mindig lefelé kell néznie!Tüzelni csak a játéktér határain belül lehet! Csak a játéktéren belül lehet a játékos ujja a ravaszon! A puska földön csúsztatása és dobálása tilos! A táron lévő zárófedőt csak a játékvezetők nyithatják ki és zárhatják be! Festékgolyót a földről felvenni, és a tárba visszahelyezni tilos, mivel az állaga már nem megfelelő a játékhoz, és a fegyvert is károsíthatja.